Pasta med kylling og tomatsovs

Pasta med kylling og tomatsovs

Ingredients
  

  • 400 gr. Tomat på glas, brik eller dåse.
  • 100 gr Løg
  • 100 gr Champignon
  • 200 gr Rød peber
  • 1/2 terning Grøntsags bullion
  • 250 gr Kyllinge inderfilet
  • 100 gr Pasta ( per person )
  • Revet mild ost som topping ( evt. Gouda )

Instructions
 

  • Tomatsovs:
    Skær champignon i tern. Rist dem hårdt til de tager farve. Tilsæt dernæst løg indtil de er stegt klare. Tilsæt tomat og lad det simre i 15 -20 min. Rød peber skæres i tern og koges med de sidste 5 min. Sovsen tages af blusset og de revne hvidløg tilsættes.
    Kylling:
    Inderfileterne krydres med barbeque krydderi ( Jeg kan bedst lide den fra Santa Maria ). De steges på pande indtil de er let stegte. Inderfilet bliver meget hurtigt tørt, så det kan være svært at vurdere, hvornår de netop er færdige. Jeg trykker dem let med en gaffel. De skal stadig være let "gummi fjedrende". Hvis de ikke "fjedrer", så har de fået for meget. Prøv evt. at skære en over i processen for at vurdere om der er råt kylling i midten.
    Pasta:
    Kog din yndlingspasta efter anvisningerne på posen.
    En klar favorit i vores famillie.