Pompeji Salat
Ingredienser
- 1 pakke blandet salt spinat, rucola, feldsalat etc.
- 1 pakke lufttørret skinke
- 1 dåse kikærter.
- 1 lille løg.
- 1-2 sp. mørk balsamico
- Raps olie
- Krydderier spidskommen, timian, barbeque , hvidløg etc.
- Salt & peber
- Sorte oliven
Sådan gør du
- Ovnristede kikærter:Kikærterne dryppes af og puttes i en plastikpose med olie, salt og krydderierBeklæd en bageplade med bagepapir, og bred kikærterne ud i ét lag.Derefter skal de ovnristede kikærter have cirka 20 -30 minutter i ovnen. Vend dem rundt halvvejs.
- Sprød lufttørret skinke:Beklæd en bageplade med bagepapir, og læg skinke ud i et lag.Hold øje med skinken og tag den ud, når den er sprød som bacon.
- Anret tallerken med salat i bunden + balsamico eddike og lidt olie i. Resten "pyntes" ovenpå.