Pompeji salat

Pompeji Salat

Ret Salad
Køkken Mediterranean

Ingredienser
  

  • 1 pakke blandet salt spinat, rucola, feldsalat etc.
  • 1 pakke lufttørret skinke
  • 1 dåse kikærter.
  • 1 lille løg.
  • 1-2 sp. mørk balsamico
  • Raps olie
  • Krydderier spidskommen, timian, barbeque , hvidløg etc.
  • Salt & peber
  • Sorte oliven

Sådan gør du
 

  • Ovnristede kikærter:
    Kikærterne dryppes af og puttes i en plastikpose med olie, salt og krydderier
    Beklæd en bageplade med bagepapir, og bred kikærterne ud i ét lag.
    Derefter skal de ovnristede kikærter have cirka 20 -30 minutter i ovnen. Vend dem rundt halvvejs.
  • Sprød lufttørret skinke:
    Beklæd en bageplade med bagepapir, og læg skinke ud i et lag.
    Hold øje med skinken og tag den ud, når den er sprød som bacon.
  • Anret tallerken med salat i bunden + balsamico eddike og lidt olie i. Resten "pyntes" ovenpå.