Bradepandebrød.

Bradepandebrød

Ingredients
  

  • 4 dl lunkent vand
  • 1 stor spsk. salt
  • 10 gr gær hvis dejen skal hæve i køleskabet natten over
  • 25 gr gær hvis dejen kun skal hæve et par timer
  • 4 – 5 dl kærnemælk
  • 1/2 pose solsikkekerner
  • 1/2 pose hørfrø
  • evt. græskarkerner
  • 1/3 grahamsmel
  • 1/3 groft speltmel
  • 1/3 hvedemel

Instructions
 

  • Tilsæt mel indtil dejen er som en tyk smidig grød
    Hæver 2 – 12 timer afhængigt af mængden af gær.
    Dejen fordeles i en bradepande og pensles med lidt olie.
    Hæver ca. 1/2 time i bradepanden.
    Sættes i en kold ovn, der stilles til ca. 200 grader.
    Bages i ca. 35 minutter til det er helt gyldent og sprødt.
    Godt at fryse ned og varme på brødristeren.