Julekugler( Dadel/kokos bar )

Julekugler ( Dadel/kokos bar )

Ingredienser
  

  • 230 gr Daddel
  • 1,5 dl Appelsin juice / friskpresset appelsin juice
  • 140 gr Havregryn
  • 100 gr Kokos ( plus mere kokos til at trille i )
  • 10 gr Kakao ( mere efter smag )
  • En kvivspids salt.
  • Et drys nellike.
  • Et drys Kanel.

Sådan gør du
 

  • Dadlerne udstenes og blendes sammen med appelsinjuice i foodprocessor til en glat konsistens. Krydderier, havregryn og kokos hældes i og der køres ca. 10 sek.
    Julekugler: Trilles til kugler og rulles i kokos. Opbevares i køleskab. Kort holdbarhed.
    Barer: Dejen rulles mellem 2 stykker madpapir og drysses med rigeligt kokos og skæres som barer. Kan indfryses og spises direkte fra fryseren.