Rugbrødsroulade med jorbær/(banan)

Rubbrødsroulade med jordbær/(banan)

Ret Dessert
Køkken Dansk

Ingredienser
  

  • 2 stk æg
  • 30 gr Rugbrød
  • 1 tsk Flormelis
  • 1,5 tsk Maizena mel
  • 1 dl Mælk
  • 100 gr Jordbær
  • 1/2 Banan
  • 100 gr Græsk youghurt ( 10% )
  • 1 tsk Vanilliepullver

Sådan gør du
 

  • Kagecreme:
    Del blommer og æggehvider. Æggeblommer kommes i en gryde med mælk og maizena. Der røres konstant indtil det småkoger. Smages til med sukker eller sødemiddel. Cremen sættes på køl.
    Rouladebund:
    Æggehviderne piskes stive. Rugbrød køres til "ymerdrys" med en foodprocessor. Kom flormelis og "ymerdrys" i de piskede hvider. "Dejen" fordeles på en bagefolie med en tykkelse på ca 1,5 cm. Bages i ovn ved 175 grader indtil den er lysebrun.
    Rugbrødsrouladen fyldes med jordbær, banan og kagecreme.
    Lukkes sammen og "limes" med den græske youghurt, som er smagt til med vanilien.